Kalendarium
Biofotonprodukter
Rosenmetoden
Regndroppsmassage
Meditativ fotmassage
Sorgbearbetning
Soul Body Fusion®
Kurs i Glastonbury
Tjänster och priser
Om Hjärtkraft
Blogg
Tips
Kontakt
Hem
Om Hjärtkraft
- Referenser

E-post: Hjärtkraft

Telefon: 070-631 24 36

För bokning Stockholm kontakta Hjärtkraft direkt via telefon eller e-post.

Referenser

Kristin Bomanson har medverkat vid ett flertal tillfällen på våra Lugna timmar och där gett Meditativ massage. Dessutom har Kristin medverkat i vår meditationsfördjupning och där lärt ut enklare övningar i massage och rörelser för avspänning.
Vi och deltagarna är mycket nöjda med Kristins medverkan och vill gärna rekommendera henne för vidare uppdrag.
Rutger Bengtsson, Diakon i Enskede/Årsta församling
Ansvarig för Lugna timmar i Årsta.

 

Kvällen efter avslappningen blev jag tvärtrött och fick sova 10 timmar i sträck! Och jag som hade nästan glömt bort hur det kändes att få sova en hel natt.
Jag provade avslappningen även natten efter, och även om jag inte sov lika länge så var det gott nog. Så nu gör jag några rörelser av det vi fick lära oss, och det verkar göra att jag sover mycket bättre!
Annika Gustavsson, deltagare i Vila och växa.

 

”Jag brukar inte gilla mjuka behandlingar men det här var skönt, meditativt och väldigt avkopplande. Det känns som att det gick på djupet”
Maria B, Försäkringsmäklare

 

"En lätt beröring av mitt huvud kändes ända ner i tårna. Kraftfull, samtidigt väldigt mjuk och behaglig. Efteråt kände jag mig mer balanserad och närvarande."
Holger Björklund, Coach för coacher, ledare och chefer

 

"Kristin har en fantastisk förmåga att med sina händer, mjuka personlighet och inre gåvor få mig att känna mig trygg, lugn och harmonisk. Vid varje behandling hos Kristin har jag kommit i kontakt med min inre kärna och nått en djupare sanning."
Cecilia M. Regeringskansliet

 

”I would like to thank you for a very special weekend course. It was a lovely experience to work with you on Mary, when you covered my hand and directed my movements with yours and showed me what pressure and finger work to use.
It was a very moving and beautiful weekend and I hope to meet you again on another workshop.”
Hazel, Kursdeltagare i Rosenmetoden, London

 

"En underbar upplevelse. Glatt och avslappnande. Jag kände mig totalt tillfreds med livet och med mig själv. Jag gick även iväg utan min käpp!"
Lynne Armstrong, Statstjänsteman, London

Läs mer om vad som hände Lynne i en artikel i den engelska tidningen Positive Health