Kalendarium
Biofotonprodukter
Rosenmetoden
Regndroppsmassage
Meditativ fotmassage
Sorgbearbetning
Soul Body Fusion®
Kurs i Glastonbury
Tjänster och priser
Om Hjärtkraft
Blogg
Tips
Kontakt
Hem
Meditativ fotmassage
- Kursinformation
- Massage i Kyrkan

E-post: Hjärtkraft

Telefon: 070-631 24 36

För bokning Stockholm kontakta Hjärtkraft direkt via telefon eller e-post.

Massage i kyrkan

Kan man verkligen ge massage i kyrkan? Ja, det fungerar alldeles utmärkt. I flera år har jag masserat axlar, nackar, huvuden, händer och inte minst fötter i kyrkan och i församlingshus. Oftast i samband med olika former av retreater. En annan återkommande händelse är att inför påsken ge fotmassage kombinerat med fottvagning. (Inför den sista måltiden tvättade Jesus fötterna på sina lärjungar.)

Det är ingen vanlig massage jag brukar ge utan Meditativ fotmassage, som är mjuk och mycket avslappnande. Man sitter på en stol, lägger upp sin fot i mitt knä, tar av sig strumporna om man så vill, lutar sig tillbaka, blundar och slappnar av.

För den som vill ha på huvudet blir det en kombination av en aning lite stadigare massage av axel och nack-musklerna genom kläderna följt av en mycket lätt Meditativ massage på huvudet.

Samma lätta Meditativa massage kan också ges på händerna.

Den Meditativa massagen är ingen muskelknådning som i klassisk massage där man bland annat har fokus på att stimulera blodgenomströmningen. Den meditativa massagen är mer för att komma i kontakt med den existentiella delen i sitt liv.

Det är ett speciellt att ge det i kyrkan och i andliga sammanhang. Det blir en atmosfär av lugn och kontemplation som tillsammans med Meditativ massage ger en inre närvaro och förstärker den andliga kontakten med sig själv och med Gud.