Kalendarium
Biofotonprodukter
Rosenmetoden
Regndroppsmassage
Meditativ fotmassage
Sorgbearbetning
Soul Body Fusion®
Kurs i Glastonbury
Tjänster och priser
Om Hjärtkraft
Blogg
Tips
Kontakt
Hem
Meditativ fotmassage
- Kursinformation
- Massage i Kyrkan

E-post: Hjärtkraft

Telefon: 070-631 24 36

För bokning Stockholm kontakta Hjärtkraft direkt via telefon eller e-post.

Kurs i Meditativ fot-, hand- och huvudmassage

Stockholm:
För tid och plats se Kalendarium
Pris: 1400 kr, inklusive fika. Halva priset för dig som vill repetera.
Anmälan och info: e-post Kristin Bomanson eller telefon 0706 31 24 36


En mycket mjuk och avslappnande massage som hjälper dig att stanna upp och "bara vara". Med lätta rörelser jobbar man på områden som i zonterapin motsvarar ryggraden.

Allt i universum är uppbyggt kring en mittlinje. Vår mittlinje är ryggraden och genom att jobba på den indirekt kommer vi också i kontakt med vår livskraft och möjlighet till förändring. Mönster som skapades under fostertiden kan omvandlas och ge plats för nya mönster och potentialer att träda fram. Förändringen kan vara både fysiskt, mentalt, emotionellt och beteendemässigt.

Den Meditativa fot-, hand- och huvudmassagen kommer från The Metamorphic Technique som i sin tur har sin grund i Zonterapin.

Delar ur innehållet: Vad är Meditativ fot-, hand- och huvudmassage? Hur kom det till? Hur gör man? Vad kan man förvänta sig och vad har andra upplevt? Du får lära dig använda Meditativ fot, hand och huvudmassage för ditt eget personliga växande, och att dela med dig till vänner, familj, patienter, klienter.

Ledare: Kristin Bomanson, lärare i Meditativ fot, hand och huvud-massage som ingår i Zonterapeututbildningen vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är utbildad lärare i The Metamorphic Technique av Gaston St. Pierre vid The Metamorphic Association.