Meditativ fot, hand och huvudmassage

Med lätta händer masserar jag dina fötter, händer och huvud. Du väljer själv om du vill sitta eller ligga under själva massagen.

Den är lika enkel som ömsint och kraftfull. En riktig pärla när du vill ge dig själv en miljö där din livskraft kan få växa.

Den Meditativa massagen passar för alla åldrar och i olika livssituationer. Den kan vara ett ordlöst stöd när man är skör. Speciellt i samband med övergångar i livet då man kan vara extra känslig som till exempel vid sorg och förlust i samband med dödsfall, skilsmässa eller uppsägning.

”Din beröring gjorde det möjligt för mig att slappna av till den grad så att jag kom till min kärna och kunde hämta upp det som var/är jag. Jag kände min styrka från  djupet av mig själv.”/Marie

Förutom  enskilda behandlingar i Meditativ fot, hand och huvudmassage håller jag egna kurser samt undervisar i det som en del i Zonterapiutbildningen på Axelsons Gymnastiska Institut.

Massagen är mycket uppskattad inom omsorgen och i samband med retreater inom Svenska kyrkan.

”Fantastiskt, efter behandlingen behöver jag inte längre använda min käpp”/Lynne
Läs mer i artikeln i tidningen Positive Health om vad som hände.

Priser

60 minuter 750 kr.
Behandling ges i Saltsjöbaden, Nacka.
Du kan boka via bokat.se. Hittar du ingen tid som passar dig går det bra att kontakta mig via sms eller telefon på 070-631 24 36 så löser vi det.

Om Meditativa fot, hand och huvudmassage

Den Meditativa fot, hand och huvudmassagen kommer från The Metamorphic Technique som i sin tur har sin grund i Zonterapin.

Massagen/beröringen är mjuk och lätt. Med lätta rörelser jobbar man på områden som i zonterapin motsvarar ryggraden.
Beröringen är mycket avslappnande. Den stimulerar frisättning av oxytocin, ett hormon som ger oss lugn och ro, trygghet och tillit.

”Skönt och avslappnande. Det kändes som att kroppen flöt och gamla bilder dök upp.”/Klient

Allt i universum är uppbyggt kring en mittlinje. Vår mittlinje är ryggraden och genom att jobba på den indirekt kommer vi också i kontakt med vår livskraft och möjlighet till förändring. Mönster som skapats tidigt i livet kan omvandlas och ge plats för nya mönster och potentialer att träda fram. Förändringen kan vara både fysiskt, mentalt, emotionellt och beteendemässigt.

Andra terapeuter