Kurs Meditativ fot, hand och huvudmassage

Detta är en heldagskurs för dig vill ge  Meditativ fot, hand och huvudmassage till andra.

Den  mjuka och avslappnande beröringen hjälper din klient att stanna upp och komma i kontakt med sin inre kraft.

Massagen har sin grund i The Metamorphic Technique och Zonterapi. Den ges på zoner kopplat till ryggraden. Den är mjuk och mycket avslappnande. Den lätta beröringen befrämjar produktionen av lugn och ro och trygghets och tillitshormonet oxytocin.  Massagen  kan ges till alla åldrar och till personer med funktionsnedsättning.

Delar ur innehållet: Teori varvat med praktiska övningar.
Vad är Meditativ fot, hand och huvudmassage?  Hur gör man? Vad kan man förvänta sig och vad har andra upplevt?
Om Meditativ massage kopplat till lugn och rohormonet oxytocin, CT-fibrer, vänlig beröring och compassion, livskraft med mera.

Kursen är både för dig som vill använda den i ditt arbete med klienter och för dig som vill ge det till familj och vänner samt för ditt eget personliga växande.

”Detta är en underbar kurs som jag varmt rekommenderar. Det jag starkast upplever är hur den väcker den inre styrkan, sanningen och viljan att vara i sitt hjärtats ljus.”/Kursdeltagare

”Tack för en bra dag. Jag sov i 16 timmar utan att ens gå upp på toa!”/Kursdeltagare

 Ledare: Kristin Bomanson, lärare i Meditativ fot, hand och huvudmassage som ingår i Zonterapeututbildningen vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är utbildad lärare i The Metamorphic Technique av Gaston St. Pierre, grundaren av The Metamorphic Association. Hon har i flera år gett massagen till deltagare på retreater, inom omsorgen samt undervisat personal.

För kursdatum och plats samt digital kurs se kalendariet.