Regndroppsmassage

Regndroppsmassage, även kallad Regndroppstekniken är en mycket kraftfull och uppskattad form av aromaterapi.

Den är väldoftande, rofylld och mycket behaglig.

De eteriska oljorna och massageteknikerna är speciellt framtagna för att lindra ryggbesvär, stärka immunförsvaret och stötta dig till att komma i känslomässig balans.

I regndroppsbehandlingen får du både massage på fotens zoner kopplade till ryggraden samt rygg och nackmassage.  Om du så önskar kan jag vid slutet av behandlingen komplettera med andra avslappningstekniker.

”När jag kom var jag väldigt upp i varv. Det som skedde var helt magiskt. Sakta återfick jag kontakt med fötterna och när ryggmassagen var slut var jag helt närvarande i min kropp.”/Anne

”Under en behandling med Regndroppstekniken av Kristin var min känsla total harmoni. Fick otroligt tydliga klara bilder och upplevelser i regnbågens alla färger. En avslappning i kropp och själ som satt kvar länge.”/Barbro

Priser

70 minuter 850 kr. I massagen ingår eteriska oljor av mycket hög kvalitet.
Behandling ges på Ljuskärrsvägen 5, Saltsjöbaden i Nacka.
Du kan boka via boka.se. Hittar du ingen tid som passar dig går det bra att kontakta mig via sms eller telefon på 070-631 24 36 så löser vi det.

Om Regndroppsmassagen/Regndroppstekniken

Regndroppsmassagen är en unik avslappningsteknik där massage kombineras med eteriska oljor. Under behandlingen droppas och masseras oljorna in en efter en på fötter och rygg.

De eteriska oljorna från Young Living Essential Oils är av allra högsta terapeutiska kvalitet och massagetekniken är speciellt utvecklad utifrån oljorna. I den ingår bland annat Vitaflexmetoden från Tibet och fjäderstrykningar från Lakotaindianerna.

Regndroppstekniken är bra vid bland annat

  • Rygg och nackbesvär
  • Stress och oro
  • Stärkande av immunförsvaret

Massagen med de kraftfulla oljorna på fötternas ”vita flex”zoner och fjäderlätta strykningar över ryggen sätter igång en avslappnings och reningsprocess av kroppen.

Regndroppstekniken utvecklades för att behandla skolios, rygg och nackbesvär men man såg också att den hade fler positiva effekter då  de eteriska oljorna påverkar känslocentrum i hjärnan via dofterna.
Oljorna stärker också immunförsvaret, till exempel har timjan en bakterie och virushämmande effekt.

I en enkätundersökning av 14 000 utförda regndroppsbehandlingar visade att hela 90% av klienterna fick konkreta hälsoförbättringar.

Infoblad om Regndroppsmassage

Det sägs att bara två procent av jordens eteriska oljor är av terapeutisk grad, Young Living har en egen forskningsklinik, Young Life Research Clinic – Institute of Natural Medicine där de ständigt kontrollerar och forskar på verkningskraften hos sina eteriska oljor och andra naturmedel.

Lär gärna mer om Young Livings oljor och verksamhet här:
https://www.youngliving.com/sv_SE/