Studiecirkel Hjärtats kraft

Våra hjärtan är starka energicenter som påverkar oss både fysiskt och psykiskt. Tänk bara på talesättet  ”Jag blev alldeles varm i hjärtat”  som så fint beskriver vad som kan ske på flera nivåer inom oss när vi blir positivt berörda.

Den här kursen är för dig som vill växa och öka dina möjligheter till inre balans, trygghet och ett större välbefinnande genom att stärka ditt hjärtas energi. Både för dig personligen och andra du möter.

Tillsammans gör vi övningar som aktiverar och förstärker hjärtats energi samt förenar kropp och själ så att vi kan vara i vår kraft och ljus fullt ut.

Under kursen tar vi bland annat upp hjärtats inverkan på oss, trygghets och tillitshormonet oxytocin och hur vänlighet och beröring befrämjar både fysiskt och psykiskt välmående.

”Kristin har hjälpt mig att med mitt hjärtas kraft öppna nya dörrar. Jag har aldrig tidigare varit så förenad med min egna sanning som nu, att känna den styrkan och närheten till min kärna är magiskt. Tack!”/Helena

Vi träffas 1 gång i veckan under 5 veckor i ett mötesrum på nätet. Varje träff är på 75 minuter.

För kursdatum se kalendariet.

Ps. Jag ordnar även heldagar där vi träffas fysiskt med intentionen att stärka oss utifrån hjärtats kraft. I det kan även att vi gör en blomstermandala ingå. Mer info hittar du i kalendariet.